Macedonian English
Facebook
Skype

СТУДИО 101

Студио опремено со функционален ентериер во портокалова нијанса, ви дава чувство на топлина и раскош со поглед на дворот. Ви нуди 2 лежаи + помошен, кујна, купатило со туш кабина, кабелска ТВ и бесплатен безжичен Интернет, голем балкон со поглед на дворот, греење во зимскиот период.

Room 102

СТУДИО 102

Сината боја која доминира во ова студио ве смирува и ви дава ведрина. Ви нуди сместување за 2-3 особи, кујна, купатило со туш кабина, кабелска ТВ, бесплатен безжичен Интернет, голем балкон,греење во зимскиот период.

Room 103

СТУДИО 103

Студио за две особи, со балкон од каде ќе уживате во големиот двор. Опремено е со купатило со туш кабина, кујна, кабелска ТВ, бесплатен безжичен Интернет, греење во зимскиот период.

Room 201

АПАРТМАН 201

Еднособен апартман кој со својот изглед во бојата на љубовта, ви нуди брачен кревет и практичен диван кој по потреба служи и како помошен лежај. Опремен е со кујна, купатило со туш кабина, кабелска ТВ, бесплатен безжичен Интернет, балкон, греење во зимскиот период.

Room 202

АПАРТМАН 202

Овој простран еднособен апартман, опремен во небесно сина боја, се состои од брачен кревет и практичен диван кој по потреба служи и како помошен лежај, кујна, купатило со туш кабина, кабелска ТВ, бесплатен безжичен Интернет, балкон, греење во зимскиот период.

Room 203

СТУДИО 203

Со поглед кон стариот дел од градот, ова студио ви нуди сместување за две особи со брачен кревет, кујна, купатило со туш кабина, кабелска ТВ, бесплатен безжичен Интернет, балкон, греење во зимскиот период.

Room 204

СТУДИО 204

Мирната зелена боја која доминира во ова студио, ви дава чувство на спокојство и релаксиран престој,надополнето со мирната околина. Опремено е со брачен кревет, кујна, купатило со туш кабина, кабелска ТВ, бесплатен безжичен Интернет, балкон, греење во зимскиот период.